Klausen HR - Sneak Peak - Undgå stress - lederens værktøjskasse

Skab en virksomhed uden stress

 

Sådan undgår du stress både hos dig selv og blandt dine medarbejdere

Vores læringskurser er baseret på praktisk og teoretisk data fra mere end 1000 samtaleforløb, hvor alle klienterne er blevet hjulpet effektivt tilbage på arbejdspladsen med en bedre trivsel og performance end før. Den erfaring har vi nu samlet i et dette læringskursus on demand, så du som leder selv kan forebygge stress i din virksomhed og ikke først behøver vente på, at skaden er sket.

Du vil blive guidet gennem videokursets seks kapitler bestående af viden, værktøjer og øvelser, der alle er med til at øge og forbedre din værktøjskasse i kampen mod sygemeldingerne. Videokurset er udarbejdet i samarbejde med fagpersoner indenfor e-læring for at sikre den optimale læring. Du kan desuden altid tilgå videokurset efterfølgende, hvis der er behov for en genopfriskning af strategierne.

"Lederudviklingsforløbet har haft en kæmpe effekt. Min leder er nu langt mere motiveret og afklaret omkring sin nye rolle, som er blevet identificeret i forbindelse med lederudviklingsforløbet i tæt samarbejde med mig. Vores samarbejde har virket rigtig godt."

- Lars Østerby, Display Director, DS Smith A/S