Sådan undgår du stress både hos dig selv og blandt dine medarbejdere

Vores videokurser er baseret på praktisk og teoretisk data fra mere end 1000 samtaleforløb, hvor alle klienterne er blevet hjulpet effektivt tilbage på arbejdspladsen med en bedre trivsel og performance end før. Den erfaring har vi nu samlet i dette videokursus on demand, så du som leder selv kan forebygge stress i din virksomhed og ikke først behøver vente på, at skaden er sket.

Du vil blive guidet igennem videokursets seks kapitler bestående af viden, værktøjer og øvelser, der alle er med til at øge og forbedre din værktøjskasse i kampen mod sygemeldingerne. Videokurset er udarbejdet i samarbejde med fagpersoner indenfor e-læring for at sikre den optimale læring. Du kan desuden altid tilgå videokurset efterfølgende, hvis der er behov for en genopfriskning af strategierne.


Virksomheden undgik sygemelding med kurset

"Et super veltilrettelagt og nemt tilgængeligt materiale. Har aktivt anvendt kurset i forbindelse med en medarbejder som udviste stress symptomer men som ikke anså sig selv for stresset. Ved hjælp af tekniker og det spørgeskema som fulgte med kurset blev medarbejderen og jeg enige om et forløb hvor medarbejdere talte med en stress coach og der ser således ud til at der ikke bliver behov for sygemelding."

- Heidi Kristoffersen, Head of Project Management, Charlie Tango (en del af KMD A/S)


Vælg betalingsløsning